Fantüp Fiyatları


Fantüp Çeşitleri ve Fiyatları

Son yıllarda inşaat sektörünün hızla gelişmesiyle birlikte daha verimli çalışmalar için güçlü ve güvenilir ekipmanlara ihtiyaç duyulmuştur. Projenin daha verimli ve iyi ilerlemesi aynı zamanda işçinin güvenliği ve sağlığı için birçok uygulama yapılmıştır. Bunlardan biri de fantüptür. İşçinin verimli ve sağlıklı çalışabilmesi için temiz hava akışına ihtiyacı vardır.

Fantüpler inşaat, şantiye, kazı alanı, tünel gibi çalışmalarda gerekli olan temiz hava akışının sağlanmasına yardımcı olur. Fantüp kurulumu sonrasında temiz hava dışarıdan çalışılan bölgeye ulaşacak ve yapılan iş daha verimli hale gelecektir. Yapılacak olan fantüpler özellikle yanmaya ve birçok dış etkenlerden gelecek darbelere karşı dayanıklı olmalıdır. Fantüp üretilirken PVC ve polyester malzemeleri kullanılır ve yangına dayanıklılığı arttırılır. Çeşitli periyotlarda fantüpler kontrol edilmeli ve görevini yerine getirip getirmediği tespit edilmelidir. Bu sayede oluşabilecek herhangi olumsuz duruma karşı tedbir alınmış olur.

 

Fantüp Çeşitleri Nelerdir?

Çalışılan alanın özelliklerine göre farklı ebat ve boylarda üretilen fantüpler, genellikle standart(normal) ve spiralli olarak çeşitlenir. Uzun tünel yapımlarında genişlik ve özellikleri dikkate alınarak boyutu daha büyük olan özel imalat fantüpler kullanılır.

 

Fantüp Fiyatları

İnsanların can sağlığının söz konusu olduğu bir durum olan fantüp imalatında kullanılan malzemenin hem güvenli hem de kaliteli olması gerekmektedir. Doğru ve güvenilir imalatla birlikte fantüpün uzunluğuna ve genişliğine göre fiyatlarda değişiklik olabilir.